Behandellocaties


De ergotherapiebehandelingen vinden nagenoeg altijd plaats in uw omgeving, thuis, op school of op het werk. In uw eigen omgeving kunt u namelijk beter aangeven hoe bepaalde problemen ontstaan en wat u belangrijk vindt.

In de praktijk is gebleken dat dit een zeer effectieve manier is om problemen het hoofd te bieden.

 

Onze praktijkruimtes vind u in;


Buren:

(tevens postadres)

Erichemsekade 8a

4116 GD Buren

Geldermalsen

De Pluk

Rijksstraatweg 64 - 113

Kamer 1 - 29

4191 SG Geldermalsen

(tot 1 oktober 2023

 


het team


Bij ergotherapiepraktijk Buren werken 2 ergotherapeuten met hun eigen specialisaties.

 

De ergotherapeuten van ergotherapiepraktijken zijn lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici. De ergotherapeuten nemen deel  aan verschillen (kwaliteits)overleggen en houden hun kennis op peil door het volgen van bij- en nascholing.

 

Wij stellen ons graag aan u voor:

 

 

 

Martine Valk

ergotherapeut en praktijkeigenaar

 

Telefoon:  06 18678761

 

e-mail; info@ergotherapieburen.nl

 

Ik ben afgestudeerd in 1998 aan de Hogeschool van Amsterdam en ben sindsdien werkzaam geweest in het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch en sinds 2003 tot op heden werkzaam in het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met de behandeling van Niet aangeboren hersenletsel  en neuromusculaire aandoeningen, COPD en kinderen. Ik ben lid van de landelijke werkgroep ergotherapie  COPD, aangesloten bij parkinsonnet en ms zorg. Ik ben enthousiast en betrokken en door mijn jaren lange ervaring met multidisciplinair werken en echte teamplayer.

 

 


Annette Stasse

ergotherapeut en praktijkeigenaar

 

Telefoon:  06 25496291

 

e-mail; annette.stasse@ergotherapieburen.nl

 

Mensen blijven steeds langer zelfstandig thuiswonen. Vaak gaat dat prima, maar soms ontstaan er problemen die impact hebben op de zelfstandigheid en participatie in de samenleving. Wanneer die problemen zich voordoen of dreigen te ontstaan, dan zoek is graag met u mee naar een passende oplossing. 

 

Na mijn afstuderen ben ik als ergotherapeut gaan werken in de eerstelijnszorg (veelal bij de mensen thuis) en in het verpleeghuis. Daar heb ik ervaring opgedaan met geriatrische problematiek waaronder dementie en valpreventie, en niet-aangeboren hersenletsel.

 

Dit jaar ga ik mezelf verder specialiseren in dementie en oncologie.

 


Kwaliteit


Bij Ergotherapiepraktijk Buren – Geldermalen vinden wij het belangrijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden aan onze cliënten. Daarom is de praktijk aangesloten bij de vakvereniging Ergotherapie Nederland. Daarnaast hebben alle medewerkers een vierjarige HBO-opleiding Ergotherapie afgesloten en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

De medewerkers van Ergotherapie Buren - Geldermalsen nemen deel in diverse overlegorganen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Voorbeelden hiervan zijn het lidmaatschap van de Parkinsonnet , MS netwerk en Kwaliteitsnetwerk KinderErgoTherapiePraktijken Nederland (KETP). Daarnaast worden er met regelmaat cursussen gevolgd om verder te specialiseren en de nieuwste ontwikkelingen bij te blijven.